Disney – Anna és Elza: Új történetek 2. - Videóval
Frissítve: 2021.12.10. 20:03

Sziasztok!
Ebben a bejegyzésben egy újabb Disney Jégvarázsos mesekönyvsorozatot hoztam Nektek. A könyvben ismét Anna és Elza, valamint barátai történetét követhetjük több rövideke mese segítségével.

A könyv külsejéről:
Az első dolog, ami szembe tűnik, ha meglátjuk a könyvet, hogy nem a megszokott álló A4-es vagy annál kisebb könyv van előttünk. Ennek a könyvnek ugyan is négyzet alakja van. A borító keménytáblás kivitelű.

Az első borítón a történetek szereplőit láthatjuk. A felső részen (barról jobbra haladva) Svant a rénszarvast, Elzát, Kristoffot és Annát láthatjuk. Az alsó részen pedig három Trollt és Olafot a hóembert helyezték el karjában négy kicsi hóemberkével. A képen Elza éppen varázsol ezért a szereplőket fényes jégkristályok veszik körbe. A borító közepén egy nagyobbacska területen ezek a jégkristályok nagyobb területet fednek be ide került a Disney Jégvarázs logója és a könyv címe két sorba szedve sötét kék nagy nyomtatott betűkkel. Ha a kezetekbe fogjátok a könyvet és jószögben tartjátok a fény felé észrevehetitek, hogy a Disney Jégvarázs logó és a könyv címe fényes lesz érintésre pedig nagyon sima felületűek. Ez a két tulajdonság azt a hatást kelti mintha ezek a részek rálennének ragasztva a borítóra.

A hátsó borító sarkai sötét kék színűek a többi része világos kék. A bal feslő saroktól a bal alsó sarokig jégkristályok sokaságát látjuk. Ezekre a jégkristályokra kerültek fel a történetek szereplói. A bal felső sarokban Kristoffot és a kicsike hóemberek egy részét láthatjuk. Jobb oldalon középen Annát, Svant a rénszarvast és Elzát helyezték el. Baloldalon egy rövid szöveget olvashatunk, amelyből kiderül, hogy milyen történetek várnak Ránk ebben a mesekönyvben. A bal alsó sarokban a kicsi hóemberek többi része kapott helyet, akik Olafot cipelik. A jobb alsó sarokban a könyv árát egy vonalkódot és egy pontos megjelenési évet láthatunk. A borító szín összeállítása miatt olyan érzésünk lehet mintha az északi fényt látnánk.

A könyv gerince világos kék legfelül a Disney Jégvarázs logó kapott helyet. A gerinc többi részén a könyv címe látható fehér nagy nyomtatott betűkkel és itt is érezni a ragasztott hatást, mint az első borítón.

Ha összecsukva a kezünkbe fogjuk a könyvet és kicsit jobban szemügyre vesszük a lapokat láthatjuk, hogy nem egyszínű fehérek, hanem színes csíkok is láthatók köztük. Ezek a színes csíkok azért láthatók mert vannak a könyvben egész oldalas színes képek. Ezek miatt a képek miatt láthatók a színes csíkok.

A könyv belsejéről:
Amint kinyitjuk a könyvet láthatjuk, hogy az első borító belső oldala és a mellette lévő oldal, valamint az azt követő oldal is világos kék ez a szín a könyv hátsó borítójának belső oldalán és az a mellett, valamint az a mögött lévő oldalon is megjelenik. A lapok fényes fotópapír hatásúak és elég vastagok, strapabírók ahhoz, hogy ne szakadjon el olyan könnyen és sok - sok évnyi lapozgatást kibírjon. Az első történet előtt egy tartalomjegyzéket találunk.

Összesen 13 rövidke történetet tartalmaz a könyv. Minden történet a jobb oldalon kezdődik.  A fejezetek kezdetét a Disney Jégvarázs logó jelöli (az első 10 történetig) alatta nagy sötét kék nyomtatott betűkkel a történet címe olvasható. A fenn maradó részen középre helyezve egy kör alakú színes kép látható, amelyek kapcsolódnak a történethez. Az utolsó három történetet is ez a kezdő oldal jellemzi kivéve a Disney Jégvarázs logót. Innentől a logó egy kicsit megváltozik. A Jégvarázs szó alja zöld színű lett és alatta ugyan azzal a zöld színnel a „Partiy láz” alcím olvasható. A mesék első betűje különleges nagy nyomtatott betűvel készült, valamint az első két vagy három szó kék nagy nyomtatott betűkkel íródott. Minden egyes oldalon gyönyörű színes képeket láthatunk. Ezek lehetnek féloldalt betöltők, kör vagy ovális alakúak, teljes oldalasok vagy olyan, ahol a bal oldalnak a negyedét foglalja el és a kép a jobb oldali lapon teljes oldalas képben folytatódik. A lapok tetejére (ahol nincs egész oldalas kép vagy ahol nem felűre került a féloldalas kép) halvány szürke nagy nyomtatott betűkkel a könyv címe (bal oldalon) valamint annak a történetnek a címe (jobb oldalon) került, amit éppen olvasunk. A történetek hossza 16 és 18 oldal.

A történetekről röviden:
1. Varászlatos gyermekkor: Anna és Elza ebben a történetben még kis gyermekek. A Szüleik éppen vendégeket várnak Sznobutánia Báróját és Bárónőjét. A Szülök arra kérik a gyerekeket, hogy amíg a vendégek itt vannak maradjanak a szobájukban. Ám a két lány nem marad a szobában, sőt Anna kérésére Elza még a varázserejét is használja és mindenhol, ahol megfordulnak a palotában havat vagy jeget hagynak maguk után.

Vajon lebuknak a lányok?
Meglátják őket a Szüleik és a vendégek.
Hogyan reagál a Báró és a Bárónő a palota helyiségeiben látható hóra és jégre?
Kapnak büntetést a lányok a Szüleiktől?
A történetben ezekre a kérdésekre mind-mind választ kapunk.

2. Egy hercegnő születésnapja: A palotában Anna 5. születésnapjára készülnek. Ilyenkor nagyon sok vendég érkezik, hogy együtt ünnepeljenek a királyi családdal. Anna új ruhát kap, a fodrász rend beszedi a haját. Nagyon igyekszik, hogy hercegnőhöz méltón viselkedjen a meghívott vendégek előtt.

Sikerül Annának hercegnőhöz méltón viselkedni az ünnepi asztalnál?
Mivel lepi meg nővére a születésnapján?
A történetben ezekre a kérdésekre mind-mind választ kapunk.

3. Bulda kristálya: Ebben a történetben már mindenki felnőtt. Kristoffot a Trollok nevelték fel amikor teljesen magára maradt. Egyik este a tűznél ülve beszélgettek amikor Kristoff észrevette, hogy Bulda kristályával valami nincs rendben. Egyre halványabb volt a fénye. A Trollok mágikus kristályait csak addig lehet feltölteni amíg az északi fény itt jár különben örökre elsötétül. Troll Papa most nem tudott segíteni ő volt az egyetlen, aki tudta hová kell vinni feltölteni a kristályt. Kristoff felajánlotta, hogy elmegy megkeresi azt a helyet és feltölti a kristályt amíg nem késő. Így hát barátaival Svannel, Annával, Elzával és Olaffal útnak indult,

Sikerül a barátoknak megtalálni a helyet és feltölteni a kristályt?
Ha elolvassátok a történetet kiderül.

4. Királyi pizsamaparti: Anna nem tudott aludni az éjjel ezért átment Elzához, hogy nincs kedve pizsamapartit tartani. Kis gyermek koruk óta nem tartottak pizsamapartit ezért nagy lelkesedéssel vágtak bele a nosztalgiázásba. Elza rágcsálni valókat gyűjtött és visszament a szobájába. Anna pedig egy régi mesekönyvet keresett elő, amit gyermekként olvastak utoljára. Megépítették azt az erődöt, amit kisgyermek korukban. Eközben Olaf is felébredt a lányok kacagására és benyitott hozzájuk a lányok megkérték, hogy csatlakozzon hozzájuk, majd később Svan a rénszarvas is csatlakozott. Mindannyian meséltek egy-egy rémtörténetet.

Vajon, hogyan végződött ez a nosztalgiával és rémtörténetekkel teli pizsama parti?
Vessétek bele magatokat az olvasásba és kiderül.

5. Fagyos verseny: Arendelle-ben minden évben megrendezték a jégszobrász-versenyt de amióta Elza került a trónra még nem volt verseny. Elza szeretné visszahozni ezt a hagyományt így most megrendezik a versenyt. Nagyon sokan jelentkeztek lehetett egyéniben és párban is jelentkezni. Kristoff Svannel a rénszarvassal nevezett be. Anna pedig Olaffal alkotott egy párt a versenyen. A jégszállítók minden párnak biztosítottak egy nagy jégtömböt. Napnyugtáig volt idő elkészíteni a szobrokat a győztest pedig Elza fogja kihirdetni.

Milyen szobrok készülnek?
Ki fogja megnyerni a versenyt?
A történetben ezekre a kérdésekre mind-mind választ kapunk.

6. Kristoff meglepetésbulija: Ebben a történetben Kristoff még kis gyermek. A Trollok nevelték fel. Egyik nap azt vette észre, hogy valamit ünnepelnek. Bulda elmondja neki, hogy egyik Troll társuk százéves lett és ezt ünneplik. Kristoff elszomorodik hiszen ő nem tudja mikor van a születésnapja és neki még sosem volt születésnapi ünnepsége. A Kristoffal folytatott beszélgetés után Buldának fantasztikus ötlete támad szerveznek egy megépítés bulit Kristoffnak.

Hogy sikerül a meglepetésbuli?
Hogyan reagál Kristoff a bulira?
A történetből minden kérdésre kiderül a válasz.

7. Oaken találmánya: Oaken és családja minden évben találkoznak és pár napot együtt töltenek esznek, isznak, elmesélik kivel mi történt egy év alatt. Az utolsó napon, amit együtt töltenek egy találmány versenyt szoktak rendezni. Mindenki magával hozza azt a találmányt, amit egy év alatt feltalált vagy kitalált. Már csak egy nap volt a szokásos éves találkozóig,

Oakennek sikerül egy nap alatt feltalálnia valamit?
Ki nyeri majd meg az éves családi feltaláló versenyt?
A történetből minden kiderül.

8. A hószörny: Anna és Elza éppen versenyeznek amikor összefutnak Kristoffal és Svannel a rénszarvassal. Kristoff nagyon gondterheltnek tűnik a két lány érdeklődve meg is kérdezi Tőle mi a gondja. Kristoff elmondja, hogy éppen őket keresték mert láttak valamit az erdőben, de annyira esik a hó, hogy nem látták tisztán és azt szeretnék ha Elza a varázserejével megfékezné a hóesést, hogy kiderítsék mit láttak.

Elzának sikerül megfékezni a hóesést az erdőben?
Mi lehetet az amit Kristoff és Svan láttak az erdőben?
Bátran merüljetek el a történetben nem lesz ijesztő.

9. Anna a trónon: Elzának egy napra el kellett utaznia a zuzmótermelők gyűlésére. Erre az időre Annára bízta a királyságot. Anna nagyon ideges volt és nem szerette volna, ha Nővére elutazik. Elza hagyott neki egy pergament, amelyen segítő tanácsok voltak. Alig, hogy Elza elhagyta a palotát Annának már is dolga akadt két gazda vitatkozott egymással és a problémájukat Annának kell megoldania ha sikeresen megoldja a problémát még egy sor feleadatt vár rá, amelyeket mind-mind ma kell elvégezni.

Sikerül megoldania a gazdák problémáit?
Milyen feladatok várnak még Annára?
Minden feladatot elvégez egy nap alatt?
Csatlakozzatok Annához és nézzétek meg, hogyan birkózik meg a királynőknek való feladatokkal.

10. Mit ajándékozz egy rénszarvasnak akinek mindene meg van: Ezen a szép napsütötte napon a barátok Anna, Elza, Kristoff és Olaf arról beszélgettek, hogy másnap születésnapi meglepetés partit tartanak Svannek a rénszarvasnak. Mindenki megvette vagy elkészítette az ajándékot, amellyel meg lepi Svent. Mindenki kivéve Olafot.

Sikerül Olafnak időben kitalálnia mit ajándékozzon rénszarvas barátjának?
Hogyan reagál Svan a meglepetés partira és az ajándékokra?
Megtudhatjátok, ha elolvassátok a történetet.

11. Szülinapi láz: Ez a nap nagyon különleges volt mindenki számára. Anna 5. születésnapja óta ez volt az első, amit a két testvér együtt ünnepelt. Elza nagyon különleges ünnepséget szeretet volna a testvérének a tortára még a jégszobrocskát is ő készítette. Majd, amikor megszólaltak a harangok Elza felébresztette a Húgát és megkezdődött a szülinap meglepetések sora. Egy fonalat adott a kezébe, amelyet követni kellet minden egyes csomónál egy ajándék várta Annát. Ahogy haladtak a „fonal úton” Elza egyszer csak tüsszentet egy nagyot és aprócska hóemberkék jelentek meg de a lányok nem vették észre őket. Eközben Kristoff, Svan és Olaf a szülinapi party dekorációkat tökéletesítették. Ez alatt Elza egyre rosszabbul érezte magát egyre többet tüsszentet melynek eredményeképpen egyre több hóemberke lett a palotában. A hóemberkék káoszt okoznak a palota udvarán, ahol a születésnapi meglepetés party készült. Kristoff a hóemberkék nyomába eredt, hogy elkapja őket Olaf pedig boldogan ölelte át őket.

Kristoffnak, Olafnak és Svannek sikerül megfékezni a hóemberkéket mielőtt mindent tönkre tennének?
Meg lesz tartva a születésnapi ünnepség vagy Elzát ledönti a lábáról a megfázás?
Mi lesz a kis hóemberkék sorsa?
A történetben ezekre a kérdésekre mind-mind választ kapunk.

12. Olvadozó szívek: Gyönyörű napfényes nap volt. Anna izgatottan készülődött az az napi piknikre. Már mindenki készen volt csak rá vártak. Annyi mindent vittek magukkal, hogy a barátai már azt kérdezték Tőke, hogy a palotát nem szeretné magával hozni. Útban a piknikezőhely felé azt játszották ki talál előbb szív alakú dolgokat. Amikor odaértek elkezdtek kipakolni a piknikkosárból ekkor tűnt fel Annának, hogy annyi mindent hozott igen ám de az ennivalót otthon hagyta aztán még az eső is eleredt és a pokróc, ami alá bebújtak átereztette az eső vizet.

Milyen szív alakú dolgokat találtak útban a piknikezőhely felé?
Hová bújtak hőseink az eső elől miután a pokróc átázott?
Mi lett a piknikezésre szánt nap vége?
Legyetek részesei Ti is a piknikező napnak.

13. Kistesók: Olaf a mai napot az Északi – hegyen a Jégpalotában töltötte. Szerette volna ezt a napot a kis hóemberkékkel vagy ahogyan ő nevezi őket a testvérkéivel tölteni. Amikor belép a palotába először senkit sem talál bent majd meglátja Hóriást az előcsarnok lépcsőjén ücsörögni. Nem sokkal később hatalmas játék veszi kezdetét a palotán belül és a palotán kívül is egészen naplementéig tart a játék.

Miket játszik Olaf a hóemberkékkel?
Csatlakozzatok Ti is a játékhoz.

Az én véleményem:
Már jó pár éve nem fogtam a kezemben mesekönyvet, ilyen szépen összeállítottat, pedig szerintem még sosem. Igazán gyönyörű kiadvány, ami szép darabja lehet a gyermekek vagy a Disney könyvet gyűjtő felnőttek könyvespálcának. A könyv a 13 történetnek köszönhetően esti meséléshez vagy délutáni alváshoz is tökéletes.

A videóban megismerhetitek a könyvet kívül-belül:



További információk a könyvről:
Borító:
jegvarazs-uj-tortenetek-2.jpg

Fülszöveg:
Készen állsz egy újabb fagyos kalandra?

Csatlakozz kedvenc Jégvarázs-szereplőidhez, és tudd meg, milyen egy királyi pizsamaparti, mit érdemes ajándékozni egy rénszarvasnak, akinek mindene megvan, és mitől ragyognak fel a trollok csodás kristályai.


Eredeti cím: Disney - Anna and Elza: New story’s 2.
Magyar cím: Disney - Anna és Elza: Új történetek 2.
Fordította: Wohl Anita
Kiadó: Kolibri Gyermekkönyvek KFT.
Megjelenés dátuma: 2019.05.21.
Oldalszám: 164 oldal
Kötés: keménytáblás
Nyelv: magyar
Méret: 240 x 228 mm
ISBN: 9789634371632

A könyvet a linkre kattintva megvásárolhatjátok:
http://kolibri.disney.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/anna-es-elza-uj-tortenetek-2/

Ha tetszett a cikk és értesülni szeretnétek az újabb tatalmakról kövessetek be Facebook-on is:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://doraszigete.blog.hu/api/trackback/id/tr114997554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dóra Szigete

A blogot azzal a céllal hoztam létre, hogy megoszthassam az olvasókkal mind azt, ami engem éppen érdekel. Az írásaim készítésével azt remélem, hogy esetleg másoknak is felkeltem az érdeklődését egy könyv elolvasására vagy egy játék kipróbálására esetleg egy kreatív dolog elkészítésére.

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék

& (1) 00 méret (7) 1- (1) 1. (6) 1.évad (1) 1000 (2) 11 színben (1) 12 (1) 12 darabos zsírkréta (1) 160 (1) 1950 (1) 1 hígítási variáció (1) 2-4 játékos (1) 2. (1) 2. rész (1) 2004 (1) 2007 (1) 2011 (1) 2016 (8) 2018 (1) 2019 (3) 2019 október (2) 2020 (3) 2021 (6) 24 (18) 24 darabos készlet (3) 2 part (1) 3. (1) 30 (1) 35 (1) 35gr (1) 35 grammos (1) 36 (1) 365 (1) 36 darabos (1) 36 db (1) 3d (1) 3D (2) 3d hatás (1) 3d origamai (1) 3d origami heart (1) 3d origami szív (1) 3szoros bűvész világbajnok (1) 4. (1) 40 (4) 45 perc (1) 5 (2) 50darabos (3) 8. oldal (1) 8. page (1) 80 gramm (4) 8 könyve (1) a (1) A. (7) a.o.esther (7) ablak (2) acquarell paint (1) acrylic paint (5) adam west (1) adarak (1) adobe (1) adobe coloring book (1) Adrienne Lafayette (1) adult (65) adult coloring (69) adult coloring book (72) adventure (24) ahdieh (1) ajándék (1) ajánló (17) akril (5) akrilfesték (4) akvarell (35) akvarell ceruza (1) akvarell festék (1) akvarell pencil (37) alak (4) alapforma (2) alapjáték (1) Alcatraz (1) alex (2) alexandra (2) álkalligráfia (1) alkalmazás (1) alkohol (1) alkoholos (1) alkoholos filctoll (1) alkotás (1) alkudozás (1) allan (1) állat (2) állati (1) állatkert (1) állatok (5) állatvilág (1) alma (2) álmodj (1) álom (44) álomgyár (2) álomgyár kiadó (2) álruha (1) amarika (1) amerika (1) andre (2) Andy Baron (1) angel (5) angol (3) angol kiadás (1) angol magyar kiadás (1) angyal (5) angyalok (2) animációs film (2) animation film (2) Anita (1) anna (5) anna and elza (1) anna and elza new storys (1) anna és elza új történetek 2 (1) Ann Chen (1) answer (1) anyag (1) ápolás (1) aquarell (16) arany (1) arany alma (1) arcok (1) are (5) ariel (3) Arshamon (2) art (6) Arthur (1) artshop (1) áruház (4) Assassins (1) astrid (2) ász (1) asztal (1) Asztaltársaság (1) átlapozós (4) átlapozosvideó (5) átlapozos videó (1) átlapozós videó (1) Aude (1) ausmalreise (1) ausztrália (1) áv (1) az (1) azrael (1) ázsia (1) az ajándék (1) a héttorony (1) A jégpalota rejtélye (1) a mini tinky adventure (1) a mi kis falunk (1) a pap felesége (1) baba (1) baba szappan (1) baby soap (1) backgraund (3) background (9) baglyok (1) bagoly (2) báj (1) Bakóczy Sára (1) Balázs (1) bambusz (1) bank (1) Bányai D. Ilona (1) barátság (1) barna (4) barnabé (1) baseball (1) basford (107) bázis (1) bázisú (1) befejező (7) befejező lakk (1) bejegyzés (1) béka (1) bella (2) belt (1) bemelegítő (1) bemelegítő gyakorlat (1) bemutatás (2) bemutató (10) bemutató. olaj (1) benett (1) bepillantás (1) bestseller (1) bethge (1) big (1) big h (1) big h family (1) bio (4) bioenergetic (4) bird (3) birds (1) black (5) black line (4) black line disapear (9) black paint (1) blanco (5) blendding (8) blender (10) bliriáns színek (1) blo (1) blog (72) blog.hu (34) blogger (68) blogget (1) blue (7) board (1) boardgame (2) bocsátás (1) boldogság (1) Bónizs Róbert (1) book (72) booktube (20) book cafe (6) bor (1) börtön (1) boszorkány (6) boszorkányok (1) Boszporusz (1) Botanic (2) Botanika (2) Botanikus (2) braun (3) brian (1) broom (2) brush (26) brush set (1) Bsford (1) bubi (1) buble (1) buborék (1) buda (1) budapest (1) Bul (1) bullet (1) bullet journal (1) burger (1) butterfly (2) bűvész (1) Bűvős erdő (1) bűvös erdő (1) caeioca (1) caeioca white tempera (1) cafe (7) cake (1) cápa (1) cards (1) carica tempera stick (1) carioca (25) Carioca 12 darabos zsírkréta készlet bemutatása - Videóval (1) carioca acquarell ceruza készlet (1) carioca acquarell pencil set (1) carioca pencil set (13) carioca színes ceruza készlet (20) carioca tégely tempera (7) carioca tempera (7) carioca zsírkréta készlet (1) caroca (3) caroca color pencil set (2) caroca crayon set (1) central (1) Centropen (1) Centropen OHP "F"-es méretű alkoholos filctoll (1) cerioca ceruza készlet (1) ceruza (88) ceruza színes (17) chalk (9) Chapman (1) charmed (1) chendler (1) chisldren (1) chris (1) chrismas (7) christiane (1) Christmas (1) Christmas with Johanna (2) cica (2) cicák (1) cili (1) címerek (1) cipő (1) citrom (2) citromsárga (13) clarendo (2) clean water (5) clear (2) clear water (2) Cleveland Brown (1) clever (1) color (70) colorbook (75) coloring (50) coloringbook (19) coloring bokk cafe (1) coloring book (4) Coloring Book (20) Coloring Book Cafe (7) Coloring Book flip thought (2) coloring whit me (18) colorino (12) colorino kids (13) colors (3) color blender (4) color me (1) color pencil (1) color pictures (1) color with me (19) Color With Me! 53 part Johanna Basford Magical Jungle 8. page (6 part) (1) Color With Me! 56. part Johanna Basford Magical Jungle 8. page (9. part) (1) Color With Me! 57. part Johanna Basford Magical Jungle 8. page (10. part) (1) Color With Me! 60. part Johanna Basford Magical Jungle 8. page (13. part) (1) Color With Me! 61. part Johanna Basford Magical Jungle 8. page (14. part) (1) Color With Me! 63. part Johanna Basford Magical Jungle 8. page (16. part) (1) Color With Me! 64. part Johanna Basford Magical Jungle 8. page (17. part) (1) Color With Me! 65. part Johanna Basford Magical Jungle 8. page (18. part) (1) Color With Me! 66. part Johanna Basford Magical Jungle 8. page (19. part) (1) Color with me! Episode 54 Johanna Basford Magical Jungle Page 8 (Episode 7) - With Video (1) coluring (7) comedy (1) congratulation (1) Connect (43) Connect akvarell ceruza készlet (44) Connect akvarell ceruza készletű (2) connect ceruza készlet (32) cooke (1) cool (1) cotton wool (2) countri (1) Country (1) Country Charm (1) Country Charm Coloring Book (1) Country Farm Scenes (1) Country Farm Scenes Coloring Book (1) covid (1) covid19 (1) crayola (5) crayon (4) creative (4) Creative Haven (3) Creed (1) cristal (1) család (7) családi (1) családi társasjáték (3) családregény (1) csapat (2) császár (1) csatorna (1) csavard (1) Cselenyák Imre (1) csend (1) csendélet (1) cser (6) csiga (1) Csikász Lajos (1) csillag (2) csillagjegy (1) csillámos (1) csillám por (1) csodák (3) csodálatos (2) Csoda Szóda (1) csökkenő (1) csomagolás (1) csoport (2) Csorba (1) cukorka (2) cup (1) Curtis (2) Cute (8) Cute Witches (8) Cute Witches coloring book (8) dáma (1) darabos (1) dark (2) dark braun (1) dark pink (1) dark purple (1) david (1) db (1) deer (1) dekor (1) dekoráció (2) dél (1) delfin (2) denevér (1) derwent (2) dice (1) dices (1) die (1) Digitanart (1) díivat (1) díj (1) dilution (1) dilution variation (1) disappears (15) disney (5) dísz (1) díszek (1) díszités (4) diszítő (1) dobó (1) dobókocka (1) doboz (1) dőlésszög (1) dollár (1) Dolmány Attila (1) dombor (4) dombornyomott (4) dora (15) dóra (127) doraszigete (8) doras island blog (1) dóra szigete (138) dóra szigeted (2) dóra szigete blog (95) dóra szigete facebook (83) dóra szigete tiktok (8) dóra szigete twitter (2) dóra szigete youtube (85) dora szigete youtube (2) Dover Publications Inc (1) Dover Publications Inc. (2) download (2) drabos (1) draw (9) dream (14) duda (1) dupla (1) durva (1) durvaszemcsés (1) dust (12) dustpastell (12) Dylan (1) dzsungel (19) easy (1) ecset (32) ecsetfilc (1) ecsetvágű (1) ecsetvégű (1) ecsetvégű filc (1) egyébtémák (5) egyéb témák (4) egyedi (1) egyedinaptár (1) egyéni (1) egyetlen (1) egyház (1) egyházközösség (1) egyszemű (1) egyszerre (1) egyzerű (1) egy év (1) egy mini tintás kaland (2) egzotikus (1) Eifel-Torony (1) éj (1) éjjeli (2) ekkor érkezik (1) élet (2) életrajz (1) elfogadás (1) Elijah (6) eliza (1) élmény (1) elnők (1) élőlény (1) élőlények (2) előrendelhető (2) első (4) első évad (1) első rész (1) első réteg (1) első szerelem (1) eltüntetés (14) elveszett (2) elveszett fiú (1) elza (4) emberek (1) Enchanted Forest (1) energetic (4) eraser (2) erdély (2) erdő (1) erica (1) erica david (1) érkezik (1) erotika (4) értelmi (1) értelmifogyatékos (1) és (2) Esther (7) észak (1) eszköz (4) eszközök (29) eszter (1) eszter körömlakklemosó (1) etetés (1) étterem (1) évad (1) évente (3) evie (1) exerience (1) extra (1) ezt neked (1) F-es méretű (1) fa (5) Facebook (16) facebook (43) fal (1) fali (1) family (5) fantasy (6) faragás (1) Farm (1) farncia (1) fatörzs (1) fedőképesség (1) fehér (10) fehér akrilfesték (4) fehér ceruza (4) fehér tempera (1) fehér zsírkréta (4) fehírítő (1) fekete (14) fekete háttér készítés (1) fekete vonal (11) feladatok (1) felé (1) feleség (2) felhő (3) félig (1) felkelés (1) felmőtt (4) felnőtt (128) felnőttszínező (71) felnőtt színező (20) felt (1) fém (2) fény (2) fényes (2) fényes befejező lakk (2) fényigény (1) festék (8) festés (6) festmény (1) festmények (1) festő (1) figura (2) figure (1) filc (6) filctoll (1) film (2) finish (1) first (1) fish (5) Fitch (2) fiváló (1) fixálóspray (6) flip (2) flip through (3) flip throught (1) flip throught video (1) flip through video (2) Flora (1) Flóra Hartyandi (1) flourish (23) flower (14) flowers (51) flower dream (6) fogyatékos (1) föld (2) földrajz (1) fölötti (1) folyékony (7) fonal (1) forgó (2) francia (2) free (7) free page (2) frend (1) fresco (1) friends (1) fröccs (1) Fröccs társasjáték bemutató - Videóval (1) frozen (5) fül (2) fülbevaló (1) füles (5) full (1) fültisztisztítópálcika (5) fültísztító (1) fültisztító (3) fumax (1) fun (1) funkxió (1) füzet (1) gabriel (5) Gál Vilmos (1) game (2) garden (19) Gardens (3) garfit (1) Gary (1) Gáspár Ferenc (1) gatuláció (1) gazdag (1) gazdálkodj (1) get (1) ghost (1) gilbert (2) Gilbert du Motier de La Fayette (2) Glenn Quagmire (1) glitter (1) glitter draw (1) glóriák (5) god (1) Gogh (1) gold apple (1) gomb (1) gomba (2) gombnyomásra (1) gondozás (1) Goodridge (2) grafikus (1) grafilogika (1) grafit (1) grafit ceruza (2) grafit veruza rajz (1) graphite (1) graphite pencil (1) gray (1) gre (1) green (9) grey (1) griffin (1) gróf (1) Guillaume (1) guy (2) gyakorllat (1) gyár (2) gyémánt (1) gyémántfelhő (1) gyémántfelhő kiadó (1) gyermek (5) gyermekkönyv (4) gyermek könyvek (4) gyertya (1) gyönyörű (1) györffy (1) gyors (1) gyorsaság (1) győztes (1) hableány (1) háború (2) Hacsek Zsófia (1) hadihajó (1) hagyományos (1) hagyományos írás (1) hagy legyek az igazi! (1) hair (1) haj (3) hajlakk (3) hajnal (2) hajnóczy (1) hajnoczy soma (1) hajó (2) hal (3) halak (8) halak a tóban (8) half (1) halloween (6) halloween 2021 (7) halloween pumkin (7) harag (2) harag és hajnal (1) harc (1) harcosok (1) harmat (2) harmónia (1) Hartyandi (1) hasbro (1) használat (1) használata (1) Használjuk (1) hat (1) határ (1) határvonal (1) hatás (3) hatszögletű (2) háttér (16) háttér készítés (10) havas (1) havashatás (1) haven (9) havonta (1) ház (1) heart (4) helikon (1) hely (1) helyes (1) helyes válasz (1) helytelen (1) helytelen válasz (1) hercegnő (1) herkentyű (1) herliz (1) hiba (1) hibajavító (1) hígítás (5) hígítási variáció (1) hímzés (4) híres (1) history (1) hiteles (1) hivatalos (1) hívogat (1) (1) hobbi (1) hobby (2) hódoló (1) hóember (2) hógömb (1) hogyan (3) hogyan használjuk (1) hogyan használjuk a porpasztell krétát (1) hogyan óvd meg alkotásaid színét a kifakulástól (1) hogyan rajzoljunk (1) hóhatás (1) holly redd (1) home (1) home sweet home (1) homok (1) homokóra (1) hónap (1) Hood (2) hop (1) hópaszta (1) horse (1) horse adventure game (1) hosszú (1) house (1) how (5) how to draw (2) How to Draw Inky Wonderlands (3) hu (1) hullám (1) hun (1) hungary (2) Hurial (1) husky (2) húsvét (1) húzz (1) Iain (1) ice (4) icemagic (4) icepalace (1) idézetek (1) igalom (1) igaz (1) igaz történet (1) illusztrátor (1) ingatlan (2) ingyenes (6) ingyen kép (1) ink (19) Inky (23) inspirálódj (2) inspráció (2) introducing (1) iq (4) írás (2) irodalom (1) iskola (6) iskolaszer (6) iskolaszeraruhaz (17) iskolaszeraruhaz.hu (25) island (67) ismerjétek (6) Isolde (2) Isolde Johannsen (2) istván (1) isztanbul (1) Izolde Johannsen (1) jack (1) jacket (1) jág (1) japán (1) jason (2) Játék (4) játék (11) játékos (8) jaurney (1) javítás (1) javító (1) jég (4) jégvarázs (5) jegy (1) jelen (1) jelenetek (2) jjoker (1) (1) joanna (7) joey (1) joe swanson (1) Johanna (50) johanna (55) Johanna Basford (33) johanna basford (92) jöhanna basford könyvei (1) johanna rajziskolája (2) Johanna’s Christmas (2) Johannes (1) Johannsen (2) jókedv (1) jóképű (1) joker (1) jókívánság (1) jolly (1) Joshua (1) journal (1) jövő (1) jövőbetekintő (1) jumbo (1) kaland (32) kalandos (2) kaland játék (1) kalap (1) kalap szalag (1) Kálid (2) kalligráfia (1) kalocsa (1) kanapé (1) Kapa Mátyás (1) kapuja (1) karácsony (15) karácsonyfa (6) karácsonyfa díszek (1) karácsonyi koszorú (4) karácsony johannával (9) karácsony Johannával (1) káro (1) karton (1) kártya (10) kártyajáték (4) kávésbögre (1) kavics (1) kavicsfestés (1) kedv (1) kedvesség (1) kék (8) Kelli Laderer (1) kelta (1) kemal (1) kemal güven (1) kendő (1) kenguru (1) kép (1) képző (2) kérdések (2) Kerekes József (1) kerek ecset (1) kereskedelem (2) kereskedés (1) kereskedó (1) kerestetik (1) kert (8) Kert (15) kertai (1) kertai zalán (1) kertász (1) kés (1) készítés (1) készlet (8) két (1) kéthavonta (1) kétszemű (1) Kew (2) key (1) kft (8) kiadás (8) kiadó (68) kiadócsoport (2) kicsi (1) kids (13) kiegészító (1) kiegészítők (2) Kiersten (1) kifakulás (1) kifestő (61) kifestőkönyv (60) kifestő naptár (1) kihívás (1) kihúzás (1) kikapcsolódás (41) kikötő (3) kikőtő (6) kimosható (1) kimosható 6 darabos carioca tempera stick (1) kina (1) kinyomtatott (1) kipróbál (1) király (2) Királyi (2) királynő (1) kis (1) kisérlet (1) kisérletezés (3) kisfröccs (1) kismadár (1) kiszállytás (1) kiszínezve (2) kis madár (1) kitöltés (1) kivégzés (1) kivehető (9) klasszikus (1) klub (2) (2) kocka (2) kockanadrág (1) kocska (1) kód (1) kódolt (1) kolibri (6) koncentráció (1) könnyed (1) könnyen hegyezhető (1) konyha (1) konyhadekor (1) konyv (4) könyv (103) Könyv (12) könyvajánló (8) könyve (1) könyvei (1) könyvek (3) könyvmoly (1) könyvmolyképző (2) könyvsorozat (11) köpeny (1) kör (2) köröm (4) körömlakklemosó (5) köröm díszítő ecset (4) koronavíroshelyzet (1) koronavírus (1) korong (1) körül (2) kossuth (14) kossuth kiadó (1) kossuth kiadó csoport (1) koszorú (2) kővek (4) kövesd (1) közösség (1) kre (1) kreatív (133) Kreatív-sarok (92) kreative haven (2) kreatívitás (54) kreatív kikötő (6) Kreatív sarok (18) kréta (23) kristály (1) kristoff (1) krónikái (1) kulcs (2) külföldi (1) kűlid (1) különleges (12) különlges (1) kultúra (14) kumondhatatlan (1) küt (1) kutyák (2) kvíz (3) láda (1) lágy (1) lajos (1) lajos király (1) lakatlan (42) lakk (6) lakó (1) lakótárs (1) lakozott test (1) Landon (1) lap (2) lapok (13) lapos (1) lapos ecset (2) latin (1) Latouche-Tréville gróf (1) laura (1) Lauren Hom (1) layer (4) lazítás (1) La Fayette (1) la fayettte (1) La Force börtön (1) lebensborn (1) lefestés (1) legényfogó (1) legújabb (2) lelkek (1) lemosó (2) lények (1) lépés (2) lépések (1) lépésről-lépésre (1) lepke (3) letöltés (5) letöltések (4) levelek (2) Liam (1) libri (4) libro (2) lidl (1) life is magic (1) light (5) light blue (1) light green (2) ligretto (1) like (1) lila (2) limitált (1) line (19) line lost (14) Literatúra (4) little (1) little bird (1) live (1) livetree (1) (2) logika (1) lois (1) loser (1) lost (11) lovak (1) lovas (1) lovas kaland játék (1) love (2) lover (1) loxford (1) macskák (2) madár (3) mag (1) mágia (1) magic (4) magical forest (1) magical jungle (20) magic is life (1) mágikus (19) mágikus dzsungel (20) magyar (11) Magyarország (2) Magyarországi megjelenés (1) magyar kiadás (2) man (1) manage (1) mandala (10) mandala színező (1) manó (6) manókönyv (4) Marie (1) marker (4) márki (1) Marotta (2) mask (1) masking (1) masking tape (1) masni (1) második (1) maszk (1) maszkoló (1) matrica (2) matt (2) matyó (3) matyóföld (1) matyóföldi (1) mázoló (1) meg (9) megbocsátás (1) megjelenés (4) megjelent (1) megölni (1) megölni a királyt (1) megosztás (1) megvéd (1) megvédi a rajzot (1) mennyország (1) méretű (1) mérgezett (1) mérgezett alma (1) mermaid (1) merrion (1) merry (1) mese (4) mesebeli (1) mesekönyv (1) mesés (2) mester (1) mesterművek (1) Mezőkövesd (2) Mia (1) Millie (2) Milton (1) mind (1) mini (23) Miniature (2) Miniature Enchanted Forest (1) Miniature Secret Garden (2) Miniatűr Titkos Kert (1) minta (1) minták (1) miror (1) misfall kvíz (1) missfall (1) mistery (1) Mistery of the Ice Palace (1) mi kis falunk (1) modell (1) modell & hobby (1) modern (1) molter (1) moly (2) money (1) monica (1) monopoly (1) monpoly (1) mooshrum (1) mopsz (2) mosás (12) motívum (3) motívumok (15) moyra (3) moyra köröm díszítő ecset (3) műanyag (2) műanyag paletta (1) múlt (1) music (1) művek (1) művész (2) művészi (2) My (1) My first (1) My first plant journal (1) nagyoknak (1) nail (8) nail decoration brush (11) nap (1) naplemente (1) napló (2) napoleon (1) napra (2) napraforgó (2) naptár (2) naptár és kifestő (1) naracssárga (12) narancs (2) narnia (1) navigator (1) needle pen (1) negyed (3) negyed évente (3) négyzet (3) nemes (2) Nemes Takách Kata (1) nem hullik (1) népi (2) nevestörlőkendő (1) névnapok (1) new (6) Newton (5) nickelodeon (1) nornák (1) növekvő (1) novella (1) növény (3) növény gondozási tanácsok (1) növesztés (1) nyelv (1) nyeremény (2) nyereményjáték (1) nyertes (1) nyomás (1) nyomott (2) nyomtatás (6) nyomtatott kép (1) nyomtató papír (10) nyugalom (27) nyulacska (1) nyuszi (1) O. (7) of (5) oil (5) okosan (1) okostojás (2) okostojásjáték (4) okostojasjatek.hu (38) okostojás webáruház (3) oktatás (7) oktató (4) október (3) olaf (5) olaj (8) olajpasztell (5) olajpasztell kréta (1) olajpasztell rajzok (3) olaj pasztell (3) olaj pasztell színezés (2) olaystation (1) oldal (1) olga (6) olló (2) one (1) online (2) önmagunk (1) op (1) optima (1) optima brush set (1) optima ecset készlet (1) op ecset (4) óra (1) orange (11) orchidea (1) origami (1) öröm (1) orsolya (2) ország (3) országcímerek (1) össze (18) összekötős (2) összemosás (11) összetartás (1) összetört (6) ötöző (1) ötözött (1) Otthon Édes Otthon (1) Otthon Éeds Otthon színezőkönyv (1) öv (1) owl (3) page (2) paint (5) painter (1) painters tape (1) palace (1) pálcika (5) paletta (1) palota (1) panda (1) pandala (2) Pannon (4) Pannon-Literatúra Kft (4) pap (2) paper (6) paper pencil (1) paper pencile (1) papír (10) papír ceruza (3) parádi (2) parancsnok (2) Paranormalcy (1) parcella (1) paris (1) párizs (2) part (1) partvonal (7) paste (1) pastel (1) pastell (14) paszta (1) pasztel (1) pasztelkréta (2) pasztell (17) pasztellkrlta (1) pasztell kréta (3) páva (5) pc (2) pen (2) pencil (74) pencil set (20) pentart (17) pentart akril festék (12) pentart befejező lakk (2) Pentart fehér és fekete akrilfestékek (50ml (1) pentart ffehér matt akrilfesték (1) pentart hópaszta (1) pentart matt fekete akrilfesték (1) pentart snow paste (1) pénz (3) pepin (1) perzsa (1) pest (1) peter (1) Pewterschmidt (1) phe-puha (1) pheneés (2) phoebe (1) photoshop (1) photosop (1) pianovszky (1) Piatnik (1) picture (1) pigeon (1) pihentető (6) pikk (1) pilc (1) pillanatok (6) pillantás (1) pink (3) piros (6) pirosbetűs (1) pirosbetűs ünnep (1) pirple (3) plankton (1) plant (1) plant journal (1) player (1) politika (1) pompás (1) pont (2) pontok (2) pontösszekötős (2) pontra (2) pontról (2) por (13) porpasztell (12) portré (1) pöttyös (1) presentacio (2) Presentation of Carioca 12-piece crayon set - With video (1) press (4) princesse (1) printer paper (4) print picture (1) program (1) pszihológus (1) püles (1) pumkin (3) Punch (1) Punctually (1) Punctually Punch (1) purple (2) Quahog (1) quastion (1) quiz (1) R. (1) rachel (1) rács (1) radír (3) radírozhatóság (3) ragasztó (2) rajz (11) rajzfilm (1) rajziskola (1) rajzok (1) rajzolás (3) rajzshop (1) rák (1) raszírozhatóság (1) red (3) reendears (1) rég (1) regény (3) rég múlt (1) rejtély (1) rejtélyes (1) relaxation (19) relex (1) relytély (1) rén (1) renée (1) rénszarvas (1) resteurant (1) rész (3) részlet (2) réteg (3) rita (2) romantika (3) römi (1) room (1) rosdás (1) rose (1) ross (1) Royal (2) rózsa (2) rózsaszín (3) rtl (1) rtlII (1) rudacska (1) ruha (1) ruler (2) ryan (1) sablon (3) sablon készítés (1) Sahrazád (2) samsir (1) sar (1) sárga (11) sarok (88) Scenes (2) Schmidt (1) Schnell Ádám (1) secert (4) secret (16) secrets (3) secret garden (6) Secret Garden (1) secret garden coloring book (5) segédletkértya (1) segítőkészség (1) selymes (1) seprű (2) set (7) Seth MacFarlane (1) Sharanfer (1) sharpen (1) Shiva (1) shoe (1) shop (3) showder (1) showder klub (1) siker (2) sikerélmény (1) sikság (1) skála (1) skorpió (1) sky (2) smith (1) snail (1) snailhause (1) snow (2) snowball (1) snowman (2) snow paste (1) soap (1) socks (1) Sofi Bastos (1) soft (3) soft color pencile (1) sokoldaló (1) sokoldalú (1) solya (1) Solymár András (1) soma (1) somatársas (1) soma kártya (1) Soós Tibor (1) sophiel (6) söprű (1) sóra szigete instagram (1) sorban (1) sorozat (13) sorrend (1) sorry (1) sötét (3) sötét lila (2) sötét rózsaszín (19) souls (1) spatula (1) spiele (1) spongebob (1) spongyabob (1) spray (5) Spring (1) Spring Scenes Coloring Book (1) stable (1) star (1) star stable kvíz (1) star stable online (1) Steffi Lynn Tsai (1) stencill (1) step (1) stewie (1) stick (1) stockdale (1) stone (2) story (1) storys (1) stratégia (3) stratégiai (1) stressz (44) stresszoldás (46) stress release (19) Studio (1) sugar (1) Sullivan (1) Sullivant (1) super soft (1) sűrű (2) sütik (4) sutyipupák (1) Swanswell (1) sweet (1) Sylver (1) szabadon (2) szakítás (1) szalag (3) szalay (2) szálloda (1) szalma (1) szalma jason (1) szám (5) számok (2) számokkal (1) szandra (3) szandy (1) szappan (1) szár (1) száradás (1) száradási idő (1) szarvas (1) szavak (1) szavanna (1) szavannák (1) székely (2) széles (1) szélesválaszték (1) szellem (1) szemcsés (1) szenvedély (2) szép (1) szép írás (1) szered meg mind (1) szerelem (11) szeretet (2) szerető (1) szeretőből feleség (1) szerezd (1) sziámi (1) sziget (33) szigete (123) szigetek (2) szimbólum (2) szín (12) színei (4) színek (7) színeket (1) színek kikeverése (1) színes (63) színes ceruza készlet (5) színes képek (2) szinetikus (1) színezés (19) színezéseim (1) színezhető (3) színező (120) színezőkönyv (130) színezős (2) színező készlet (1) színezz (51) színezzvelem (21) színezz velem (56) Színezz Velem! 49. rész Johanna Basford Mágikus Dzsungel 8. oldal (2. rész) – Videóval (1) Színezz Velem! 50. rész Johanna Basford Mágikus Dzsungel 8. oldal (3. rész) – Videóval (1) Színezz Velem! 51. rész Johanna Basford Mágikus Dzsungel 8. oldal (4. rész) – Videóval (1) Színezz Velem! 52. rész Johanna Basford Mágikus Dzsungel 8. oldal (5. rész) – Videóval (1) Színezz Velem! 54. rész Johanna Basford Mágikus Dzsungel 8. oldal (7. rész) – Videóval (1) Színezz Velem! 55. rész Johanna Basford Mágikus Dzsungel 8. oldal (8. rész) – Videóval (1) Színezz Velem! 60. rész Johanna Basford Mágikus Dzsungel 8. oldal (13. rész) – Videóval (1) Színezz Velem! 61. rész Johanna Basford Mágikus Dzsungel 8. oldal (14. rész) – Videóval (1) Színezz Velem! 62. rész Johanna Basford Mágikus Dzsungel 8. oldal (15. rész) – Videóval (1) Színezz Velem! 63. rész Johanna Basford Mágikus Dzsungel 8. oldal (16. rész) – Videóval (1) Színezz Velem! 64. rész Johanna Basford Mágikus Dzsungel 8. oldal (17. rész) – Videóval (1) Színezz Velem! 65. rész Johanna Basford Mágikus Dzsungel 8. oldal (18. rész) – Videóval (1) Színezz Velem! 66. rész Johanna Basford Mágikus Dzsungel 8. oldal (19. rész) – Videóval (1) szinkron (1) színösszemosás (8) színpompás (1) színskála (5) színskál sablon (1) szintetikus szőr (1) színváltó (1) színvarázs (3) szín összemosás (4) szín összemoshatóság (1) szitakötő (1) szív (6) szívatás (1) szó (1) szoba (2) szobafestő (1) szobafestő mázoló (1) szobrász (1) szóda (1) szögletű (1) szőr (1) szórakozás (1) szűcs (2) szűr (1) tábla (3) tabu (1) tabu szó (1) tackenoko (1) talaj (1) tanácsok (2) tanítás (1) tanulás (10) tanulságos (1) tápanyag (1) tapasztalat (2) tapasztalataim (1) Tapasztalataim a rajzok fekete határvonalainak eltüntetésével kapcsolatban (1) tape (1) Tapodi Brigitta (1) társ (5) társas (8) társasjáték (10) tarsasnavigator (1) tartalom (1) tartás (1) táska (1) táskában elfér (1) tavasz (1) tavaszi (1) Tavaszi Jelnetek színezkönyv (1) technika (55) technique (35) tégely (1) tégelyes (7) tégelyes tempera (7) tél (1) tele (1) télihatás (1) tempera (9) templeta (4) temporello (1) temporello stick (1) tér (1) terápia (4) Teresa (2) Teresa Goodridge (4) Teresa Goodridge Country Charm Coloring Book (1) Teresa Goodridge Home Sweet Home Coloring Book (1) Teresa Goodridge Spring Scenes Coloring Book (1) térhatású (1) termék (2) termék bemutató (2) természet (1) természetfölötti (1) textil (1) te vagy az egyetlen (1) the Dawn sterelem (1) The New York Times (1) The Wrath (1) though (1) thought (1) tinta (16) tintás (22) tintás kaland (1) tiszta (3) tiszta víz (3) tisztitás (1) tisztító (1) titkai (2) titkok (1) titkok vihara (1) Titkok vihara a Boszporusznál (1) titkos (16) titkosnapló (1) titkos kert (8) to (2) (1) (9) tök (2) tökéletes fedőképesség (1) töklámpás (1) toll (5) tollak (1) tömör (1) tömör festék (1) tömör plakát festék (1) tools (18) toools (1) törlő (1) török (1) Török (1) törökország (1) Török Balázs (1) torony (1) tört (4) torta (2) tortacsodák (3) történelem (4) történet (1) történetek (1) totkos (3) toturial (12) tree (3) treff (1) trilógia (1) trollop (2) Trux Béla (1) trying (1) ttavirózsa (1) ttekerés (1) (1) tűfilc (1) tükör (1) tükor (1) tükrös (1) tunyacsáp (1) tv (1) új (6) új élet (1) Ulpius-Ház (1) um (1) uni (6) univerzum (1) Uni Chalk Marker Folyékony kréta (6) ünnapi (1) ünnep (2) ünnepek (2) ünnepi (1) Uno (1) úr (1) Urbánszki László (1) uriel (3) utazás (1) útazás (1) útmutató (1) vad (2) válás (1) válasz (2) válaszok (2) választék (1) valentina (1) váltó (1) váltókocka (1) Van (1) Vándor Éva (1) varázs (4) varázslatos (9) variáció (4) Várkonyi Tibor (1) vásárlás (1) vastag (11) vatta (8) Veda (1) Veda Sylver (1) Veda Sylver Titkok vihara a Boszporusznál (1) védelem (1) védő (1) végű filc (1) vékony (1) velem (28) ventus (2) verseny (2) vicki (1) victoria (1) vidéki (2) vidékibáj (1) Vidéki báj színezőkönyv (1) Vidéki farm jelenetek kifestőkönyv (1) vidéki jelenetek (1) videó (73) vigyázó (1) vihar (1) világ (3) világa (1) világbajnok (1) világos (2) Vincent (1) virág (57) virágálom (50) virágok (6) virágok világa (1) virágos (2) viráhok (1) visszafordító (1) víz (10) vízáló (1) vízesés (2) vízeséses naplemete (1) vizes ecset (1) vízfesték (1) vízőntő (1) vizuális (14) víz bázisú (1) Vogue (1) vonal (3) vonalak (3) vonalak eltüntetése (10) vonalvastagság (1) vonalzó (2) vörös (1) walpaper (1) walt (5) walt disney (5) water (20) watercolor (19) water brush (16) web (1) Webb (1) webshop (1) welt (1) Wermer (1) White (18) white (4) white crayon (2) white ink (1) white paint (1) white pencil (4) white tempera (1) whrite you name (1) wild (1) windowa (1) windows (1) winner (1) Winsor (5) Winsor & Newton (5) Winsor & Newton Ink White Blanco (5) Witches (8) withe (1) WoF (23) wolf (1) wonderlands (3) word (24) word of flowers (27) world (25) world of flowers (27) x-box (1) xmas (1) xvi (1) xvi lajos (1) year (1) yellow (16) youtube (99) youtubefacebook (2) zahra (1) zalán (1) zene (1) zokni (1) zöld (13) zsebkendő (1) zseton (1) zsír (3) zsírkréta (3) matt) bemutató (1) vértanuk (1) Történelmiregény-írók Társasága (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása